HEVA Klimaat, Installatie & Corruptie

Ook Heva Klimaat & Installatie doet zaken met de corrupte deurwaarder Bas Booms uit Doetinchem.

Naar aanleiding van een ingezonden email bleek al snel uit onderzoek dat HEVA Klimaat & Installatie uit Varsseveld al volledig betaald was en Bas Booms niet beschikte over een akte van cessie. Bas Booms had dus geen enkel recht op centen. Voor zover hij überhaupt recht heeft om via zijn malafide kantoortje te werken. Echter wordt Bas Booms door de Kamer voor Gerechtsdeurwaarders ( ook inmiddels overduidelijk bekend als corrupt ) gewoon in zijn gelijk gesteld.

Bas Booms kon geen wilsverklaring overleggen in deze vordering, ART.3.33 BW.
Bas Booms kon geen contract overleggen met de gefactureerde, ART.6:217 BW.
Bas Booms kon geen volmacht overleggen, ART 3:60 LID 1BW.
Bas Booms kon geen akte van sessie tonen, ART.15 LID 4BW.
Bas Booms en haar medewerkers hadden geen mandaat uit het centraal bevoegdheden register voor deze zaak.

Deze bewijzen en veel meer tegen Bas Booms, welke de Kamer voor Gerechtsdeurwaarders ontvangt per aangetekende email, wordt wordt volledig genegeerd.

Kosten zijn 4 keer zo hoog dan de betaalde factuur aan Heva Klimaat & Installatie uit Varsseveld. En dat mag gewoon allemaal.

De ene leugenaar  dekt, de andere leugenaar in blijkt ook weer hier uit alle stukken die aan ons toegezonden is. De gefactureerde had al een zaak lopen bij John Wisseborn. John Wisseborn kan en mag dus helemaal geen partij zijn in deze zaak. Hij dekt daarmee ook zijn eigen belangen af.

Hoe kan John Wisseborn de klacht ongegrond verklaren dan? Ook hier weer een waarheid dat een corruptere deurwaarder als John Wisseborn gewoon me mag beslissen bij de KvGD.

HEVA maar boycotten dan? Ze doen immers ook zaken met een leugenaar eerste klas uit Doetinchem. Hoe betrouwbaar ben je dan zelf als bedrijf. Soort zoekt toch soort?

Bas Booms zal aansprakelijk worden gesteld.

Heeft u ook te maken gehad met deze corrupte deurwaarder? Stuur uw bewijs over Bas Booms  aan ons. Wij bouwen een dossier op waarmee andere gedupeerde ook weer geholpen kunnen worden.

GERELATEERDE ARTIKELEN:
Deurwaarder John Wisseborn
Kamer VOOR corrupte Gerechtsdeurwaarders