( GGN ) Hilbrand Bergsma

Dhr. Hilbrand Bergsma komt helemaal niet meer opdagen nadat onderstaande verklaring werd verzonden aan zijn collega.

In de bijlage treft u mijn VBA-derden waarmee de administratieve sanctie met CJIB-nummer xxxxxxxxx volledig is voldaan. Uit voorzorg is mijn VBA-derden gericht aan het dossier met het CJIB nummer uit de bijlage afkomstig van GGN. Deze treft u ook aan in de bijlage (CJIB-xxxxxxxx.pdf) van deze email. Uw collega Hilbrand Bergsma heeft mij deze toegezonden.

Mijn NOTIFICATIE COMMERCIËLE DERDEN ( Kenmerk DELAWARE_RICO ) – Verklaring Beneficiaire Aanvaarding is onderdeel van mijn CQV Trust Nalatenschap. Dit is een wettelijke, volledig rechtsgeldige betaling uit mijn Nalatenschap.

Voor meer informatie kunt u zich richten tot o.a de Minister van Financiën welke mijn Verklaring Beneficiaire Aanvaarding VBA aangetekend heeft ontvangen, volledig gelegaliseerd door de Notaris. Ook kunt u deze informatie opvragen in Almelo bij het kantoor van Justitie (Justis) die mijn geboorteakte in bewaring hebben gekoppeld aan mijn CQV Trust Nalatenschap. Betreft het CJIB en WET MULDER heeft u niets meer te vorderen.

Toch prettig om te weten dat men bij GGN praat over “mensenwerk” en geen “natuurlijke personen werk”. Daarmee herkennen ze u dus als mens,


Ook “mensenwerk” ervaring met GGN of Hilbrand Bergsma? Stuur ons uw verhaal. Het helpt uw medemens in het verweer.