Gerechtsdeurwaarders

Uw hypotheek is al betaald!

Wist u dat uw hypotheek al betaald was op de dag dat u bij de notaris zat?  Volledig voldaan uit uw Trust!

Wend u tot de bank en verzoek uw hypotheekverstrekker (de bank) om inzage in de hypotheek overeenkomst met een natte handtekening van de bank en van u in een document.

Indien die overeenkomst er niet is, heeft de bank de hypotheeksom reeds uit uw erflater’s trust ontvangen en hebben zij met INSEAD /- In Sea Dead ( Dood Op Zee ) voorkennis gehandeld. Dit is verboden! Dit gebeurd met behulp van de notaris. Een notaris is VOLLEDIG op de hoogte van alles! De notaris plaatst uw naam in hoofdletters op de hypotheek akte of met kleine letters en daarbij de verificatie op basis van uw natuurlijk persoon op uw ID kaart of paspoort. Alle notarissen werken hier aan mee!

Omdat de bank met voorkennis middels een trust van u heeft geprofiteerd, dient de bank ervoor te zorgen dat u zonder restschuld  in uw woning mag blijven wonen en dienen zij tevens alle betaalde rente aan u terug te betalen.

Zit u nu met een restschuld? Of dreigt men uw huis te verkopen? Neem contact met ons op en wij helpen u verder! Ook wanneer u uw huis al heeft moeten verkopen.

__________________________________