Gerechtsdeurwaarders

Samen nog slechter

Armaere Gerechtsdeurwaarders en Stalman Deurwaarders gaan samen nog meer mensenlevens kapot maken.

Armaere Gerechtsdeurwaarders en Stalman Deurwaarders gaan verder als een criminele organisatie met de naam Armaere Gerechtsdeurwaarders. Voor illegale praktijk uitoefenaars is deze fusie een stap die past bij de ambitie om nog meer mensenlevens kapot te maken en verder te gaan met het opvoeren van vorderingen en kosten die mensen levenslang traumatiseren.

Omdat zowel Armaere als Stalman werkt met een team van eigen criminele deurwaarders kunnen zij door dit kartel te vormen nog makkelijker een landelijke dekking bieden. Zonder dat we onze regionale beruchte namen verliezen.

Achter de schermen zijn zij hard aan het werk om deze fusie door te voeren. Dit gaan de zwaar benadeelde mensen die zij het leven zuur maken ook merken. Na de zomer zullen ook veranderingen zichtbaar worden in hun externe communicatie. Deze veranderingen en terreur zal men stap voor stap gaan ervaren, bijvoorbeeld in de vorm van een nieuwe website die alle gedupeerde mensen, welke zij maandelijks beroven, gaan betalen.